Резултати од барањето

  1. Cevi

    Кој е за Превод? :)

    Ок дечки решив да ја отворам темава со цел да некако почнеме со афинирање на превод на наш мајчин јазик во аплиакциите. Случајно налетав на опција на една од програмите што ги користам поактивно, каде што дечките бараат превод на истата. Со обична регистрација ми дадоа линк со комплетен превод...
На врв Bottom