Резултати од барањето

  1. Brian L.

    Minimalwave, Minimal-Synth, Minimal-Electronic, Synthwave, Coldwave, Darkwave, Post-Punk, Ebm

    Minimal Wave е широка класификација на музика која опфаќа нејасни, нетипични примери на жанрови како што се new wave, разгорена електронска или synth музика, synth-pop, post-punk и cold wave. Повеќето од музиката има тенденција да се фокусира на електронска, pre-MIDI инструментација и теми на...
На врв Bottom