Резултати од барањето

 1. пунтер

  Во Косово ја запалиле славомакедоската идентификувачка пачавра

  http://vecer.mk/balkan/kosovskite-huligani-se-oglasija-ja-zapalivme-slavomakedoskata-identifikuvachka-pachavra Говнава од т.н држава, исфрустрирани од нивниот беден и посран живот во вукуебината наречена држава Косово го зпалиле знамето на Р.Македонија да ги лечат нивните комплекси па уште...
 2. пунтер

  Влез и престој во Македонија без Македонски документи

  Од каде почнам.... значи на кратко, во план сум во наредниов период од неколку месеци , да се вратам во МК на неодредено време, ни сам не знам колку време, може година, две , може и неограничено....Ме интересира како е за влез и подолг престој во МК со АУС пасош,бараат ли некакви визи или други...
 3. пунтер

  Што е тоа што ги држи многу незадоволни луѓе во Македонија да седат во државата...

  Потикнат од една иста тема повторувана повеке пати само со различни наслови каде секојдневно го слушаме истиот муабет како не ни чини државата сакам да поставам некое прашање за кое никако не можам да најдам одговор а се работи за следното: Што е тоа што нашиве стални учесници во вакви теми ги...
На врв Bottom