Резултати од барањето

  1. RATSER

    Сменив комплет дисплеј на SonyXperiaZ2. Проблемот е во тоа што лентата Горе каде покажува...

    Сменив комплет дисплеј на SonyXperiaZ2. Проблемот е во тоа што лентата Горе каде покажува Wi-fi батерија и линија не може да се спушти и прикажат иконите како и камерата, можам да сликам со задна камера, но ако сакам да користам предна, иконата е во горниот дел и не може да се ротира...
На врв Bottom