Резултати од барањето

 1. B

  МК Транспорт - македонска апликација за пребарување на автобуски и железнички линии

  Дечки, сакам да ве информирам дека МК Транспорт доби нова верзија и се освежи со нов дизајн. Во оваа верзија, покрај новиот дизајн, додадени се дополнителни алатки за пребарување и многу нови функционалности кои ќе го олеснат и подобрат користењето на сајтот. Мобилната верзија на сајтот исто...
 2. B

  МК Транспорт - македонска апликација за пребарување на автобуски и железнички линии

  Во иднина можеби и ќе изработам и ios, засега можеш да ја користиш мобилната верзија на веб страната. Информациите за возните линии се собирани по пат на агрегација од повеќе извори и можно е некои линии да отстапуваат или недостигаат, згодно би било доколку можеш/знаеш кои се да кажеш па да...
 3. B

  МК Транспорт - македонска апликација за пребарување на автобуски и железнички линии

  Некој вложува труд за нешто да профункционира во нашава држава, да направи сервис кој што ќе решава некој проблем при тоа да нема никаква финансиска добивка од тоа и вие веднаш нормално го етикетирате како член на умс, плукате, категоризирате како срање.... чисто да ти разјаснам дека нема...
 4. B

  МК Транспорт - македонска апликација за пребарување на автобуски и железнички линии

  Здраво Дечки, со задоволство сакам да ви ја претставам веб страната и мобилните апликации за МК Транспорт! МК Транспорт сега е целосен сервис кој овозможува пребарување на автобуски и железнички линии, време на пристигнување и нивните рути, достапен за сите и од секаде. Пронајдете го Вашиот...
 5. B

  Македонски Windows Phone апликации и игри

  Ти благодарам Acid :)
 6. B

  Македонски Windows Phone апликации и игри

  Со големо задоволство можам да кажам дека мобилната апликација МК Транспорт, на која што работев подолго време, ја доби официјалната верзија и е достапна за симнување од Windows Phone Store. МК Транспорт е македонска Windows Phone апликација којa овозможува пребарување на автобуски и железнички...
На врв Bottom