Резултати од барањето

  1. дЏанго

    Среќен роденден Uncle Sam!

    Среќен роденден Uncle Sam, да си жив и здрав, да растеш голем и да почнеш да одиш на факс !!
  2. дЏанго

    дЏанго - Јавање кон елитата

    Конечно излезе кракот и конечно можев и јас да ја искусам новата FM, па си реков да отворам тема за моите достигнувања. Се решив да играм во journeyman стил и почнав без клуб, со надеж дека во иднина ќе бидам дел од елитните тренери кои ги водат врвните светски клубови. Се кандидирав за...
На врв Bottom