Резултати од барањето

 1. Н

  АЛО ДОКТОРЕ 02-15-123

  Алo Дoктoре зaпoчнa сo рaбoтa вo Септември 2014 гoдинa Телефoнскaтa линијa 02-12-123 е дoстaпнa 24 чaсa секoј ден сo цел дa се oвoзмoзи медицинскa кoнсултaцијa при пoјaвa нa билo кoј здрaвствен симптoм http://alodoktore.mk/ Спoделете вaше искуствo сo oвaa услугa кoлку ви пoмoгнaлa сo сoвети зa...
 2. Н

  Зголемување на пенисот

  Барав но не најдов слична тема. Вака барав на интернет постојат повеќе препарати за зголемување на пенисот како креми помагала различни масти па имам едно прашање кое е вашето мислење за овие препарати дали навистина помагаат при зголемување на пенисот и дали доколку помагаат резултатите се трајни ?
 3. Н

  ЧИСТЕЊЕ НА ВЕШ МАШИНА

  Значи вака ме интересира како најубаво да се исчисти внатрешноста на машината за перење алишта ( веш машина ) на интернет прочитав дека најубаво е да се стави 50 гр сода бикарбона и 5 лити алкохолен оцет и да се вклучи машината на 90°C без програм на предперење МЕ ИНТЕРЕСИРА ДАЛИ Е ТОЧНА ОВАА...
На врв Bottom