Резултати од барањето

 1. youchooseyoulose

  Царина за стар багаж?!

  Здраво луѓе. Другар мој сака да прати книги и носена облека по авион од Дубаи за Скопје. Е сега, тој не иде со пратката а таа е на мое име, вкупна тежина околу 120КГ. Дали некој е запознаен со процедурата при влез на ваква пратка и дали има шанса да биде царинета? Фала и поздрав.
 2. youchooseyoulose

  Греење, ладење и вентилација - Совети и Препораки.

  Здраво друштво, како иде? :) За греење ладење имаше теми но за ваков пакет систем неможев да најдам па отворив нова тема. Би побарал совет од некоја постручна особа околу HVAC систем. Станува збор за просторија за состаноци од околу 120м2 каде би сакал да го поставам системот. Пошто не станува...
 3. youchooseyoulose

  Поставување на столбови и приклучување на ел. енергија - Помош!

  Здраво дечки :) Пошто незнаев каде да постирам за ова прашање најсоодветно ми изгледаше оваа тема па решив тука да го поставам моето прашање. Имам една парцела на многу убаво место на која што сакам да направам викендца со струја, вода се културно, али проблем е тоа што нема блиску напонски...
На врв Bottom