Резултати од барањето

 1. Miss Paranoia

  Succession

  Зашо ме хајпаш вака, сакав цела сезона да излезе па да ја пуштам :boksix:
 2. Miss Paranoia

  Пожар во Тетовскиот Ковид центар, 15+ мртви

  Чекај прво треба да се охрабри за да се појави. Кретен.
 3. Miss Paranoia

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Што докажано сработи денес? 10 од 10 ќе умрат. Eventually.
 4. Miss Paranoia

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Се познава кога некој е стручњак, вака фино објаснето. Имунолог си?
 5. Miss Paranoia

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Протоколот е препишан и може само да се лажеме дека се спроведува, поготово оној за хоспитализираните. Секојдневни иследувања, рана интезивна нега за оние што им треба поише од 4л кислород? Сите овие терапии? Лежење на стомак? Важи, нема проблем. Можеби кога има вкупно 5 хоспитализирани. Во...
 6. Miss Paranoia

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  Сега за сега тоа ти е работа, точно. Ама за да ти расте сениоритет и плата за брзо време ќе треба да правиш и други работи што ќе вклучуваат разговор со клиенти и колеги, хендлање на фрустрации и рокови и сакал неќел ќе си имаш работа со секакви карактери. Не смееш да си дозволиш ниту ваков...
 7. Miss Paranoia

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  Да бе, одбиј ги. Они на тебе 500 евра плата со нула денови искуство. Безобразни
 8. Miss Paranoia

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  И повеќе од добра. Малце да не ти се?:icon_lol:
 9. Miss Paranoia

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  Според мене, една од подобрите. Голема фирма, со доста сениори од кои може да се ули, различни проекти и технологии, солидни плати и бенефиции.
 10. Miss Paranoia

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Тоа не е среќа, тоа е стратегија. Која е поентата да спроведеш масовна вакцинација и пак да ги затвориш луѓето дома?
 11. Miss Paranoia

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Има неколку фирми кои издаваат концентратори за кислород. Ако ти требаат броеви за контакт пиши ми.
 12. Miss Paranoia

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  :pos::pos::pos: И си викаш, леле ја заебавме работата со понудата?
 13. Miss Paranoia

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  Тие 20тина по програма се вработени на неопределено со плата од прв ден. Програмите се со 3 месеци обука и после се асајнираат по проекти каде што продолжуваат да работат со ментори. Значи не е пракса па после да бираме, него поминуваат тестови, интервјуа и им се дава понуда за работа. Како што...
 14. Miss Paranoia

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  Вие или не читате или не дочитувате убаво. Никој не вика дека џуниор без претходно искуство никакво почетна плата му е 1000 евра. Со бастердот збориме за греџуејт програми каде што се примаат луѓе тазе од факултет или уште недипломирани на кои им се даваат почетни плати 500-600 евра. Значи...
 15. Miss Paranoia

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  fyi интерн или практикант не е исто со интернист. 1624822441 не лажи, не бркате :icon_lol:
 16. Miss Paranoia

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  Абе со очи да видиш нема да веруваш нели?
 17. Miss Paranoia

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  Ама постојат такви програми, си пробал да аплицираш на некоја?
 18. Miss Paranoia

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  Poimanemam зашто не сум те сфатила сериозно.
 19. Miss Paranoia

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  Ја уште чекам цв од дечкото што тврдеше дека на интервју викаат само со врски. Да не го тагнувам, ќе се препознае
 20. Miss Paranoia

  ИТ фирми и пракси во Скопје

  Те сфатив, ама ја никад не сум била на такво интервју. Обично муабетот за плата бил прво со хр, после со хед, менаџер и сл. Техничките интервјуа ми биле посебно.
На врв Bottom