Резултати од барањето

  1. JustBlack

    Дискус-хернија(искуства и совети)

    L5,L4,S1-gradus 4 Размислувам за операција,но би сакала да слушнам и други мислења пред да одлучам што понатаму. Сечие искуство и секој совет плус би ми бил од големо значење!
На врв Bottom