Резултати од барањето

 1. B

  Бричење на влакната околу пенисот и под пазувите

  На колку години за прв пат сте ги бричеле влакната под пазувите и околу пенисот? Дали ги бричете или не? Што мислите за луѓето кои досега никогаш не ги бричеле влакната околу пенисот и под пазувите? Кога за прв пат ги бричевте имаше ли некакви последици?
 2. B

  Телефон до 10K

  Другар ми сака да купи телефон до 10000 денари. Што му препорачувате вие? Сака телефонот да има најмалку 2GB RAM, најмалку 16GB внатрешна меморија, 13MP задна камера, предна камера 5MP или 8MP. 5,5 инчен. Android Marshmallow... Не сака да се зачлени на форумот па затоа јас за него барам мислење.
 3. B

  Најдобра марка на телефони

  Која марка на телефон според вас е најдобра и зошто? Iphone, Samsung, Xiaomi, Huawei, HTC, LG, Microsoft било која.
 4. B

  Кога јас би направил свој квиз

  Каков би бил тој квиз што вие би го направиле? Како би се играл и колку игри би имал? Колку би му била наградата? Каков ќе биде со знаење или квиз на кој треба среќа? Какво име би му дале?
 5. B

  квиз Арена

  Дали ви се допаѓа квизот, како се игра, што е наградата за победникот и други работи.
 6. B

  Најдоброто од македонските телевизии

  Во оваа тема сакам да составите една телевизија ама содржините да бидат од нашите телевизии ( сител, канал 5, алфа, телма, мрт) ... Да го извадите најдоброто од мак телевизии и да направите една телевизија.
 7. B

  Еурофорија на мтв

  Еурофорија на мтв Што мислите за реализацијата на преносите. Некои киксови на коментаторите. Студиото за еуро 2016. И за минатите сп и еп имаше таква тема, сега видов нема па Бујрум.
На врв Bottom