Резултати од барањето

 1. K

  Groundhopping - посета на фудбалски натпревари насекаде!

  Од пред некое време, случајно дознав дека имало име, како се вика кога некој има голема страст кон посетување на разни фудбалски натпревари ширум светот. Дали на дербиња од фудбалски аспект, дали одење на дербиња од навивачки аспект, редовна посета на омилени клубови и слично. На англиски тоа...
 2. K

  Амстердам

  Се надевам дека веќе некој бил во Амстердам тука од форумов и би сакал да ми даде некој совет, идеја, што да се посети,проба,види во еден ден (вклучувајќи ја и вечерта). Верувам дека 24 часа (толку имам на располагање) се многу малку за посета на еден таков град, но барем да се осети дел од...
 3. K

  Киев -Украина

  Знае ли некој која е најевтината варијанта (не сум ограничен со време толку , само да не фати над 24 часа само пат во воз/автобус ( паузи од неколку саати и прекачувања не ги рачунам во патот). Од Скопје до Киев има идено некој? Комбинација авион со автобус или два авиона или воз со авион, или...
 4. K

  Лименки пиво (Колекција)

  Собира ли некој или познавате ли некој што собира лименки пиво? Имам околу четириесетина лименки различни од повеќе земји. Не сум сеуште некој забеган колекционер, купувам онака од мерак, кога одам некаде или во маркет кога ќе начекам пиво што го нема кај нас :) Од кои земји имате лименки, која...
 5. K

  Лименки пиво (Колекција)

  Собира ли некој или познавате ли некој што собира лименки пиво? Имам околу четириесетина лименки различни од повеќе земји. Не сум сеуште некој забеган колекционер, купувам онака од мерак, кога одам некаде или во маркет кога ќе начекам пиво што го нема кај нас :) Од кои земји имате лименки, која...
 6. K

  Лименки пиво (Колекција)

  Собира ли некој или познавате ли некој што собира лименки пиво? Имам околу четириесетина лименки различни од повеќе земји. Не сум сеуште некој забеган колекционер, купувам онака од мерак, кога одам некаде или во маркет кога ќе начекам пиво што го нема кај нас :) Од кои земји имате лименки, која...
 7. K

  Изведување пенали -чиста среќа?!

  Доколку има ваква тема,нека се спои со претходната.Ако сметате дека треба да иде у канта,во ред :D Подолго време со другари се расправам на тема "изведување пенали",па дали тоа е чиста среќа или знаењето е во поголем дел,со мала среќа да се постигне погодок.Може ќе се вртиме во круг до...
На врв Bottom