Резултати од барањето

  1. Sp4wN-

    Hardstyle

    Hardstyle е музички жанр кој потекнува од влијанието на trance, hardcore, и Rave музиката. Hardstyle е поджанр на Hard Dance музиката. Темпото на итата се движи помеѓу 135 и 160bmp , и воедно се изведува како уникатно темпо без некоја сличност на другите жанрови. Целата музика е составена од...
  2. Sp4wN-

    Додека се возиш со лифт...

    Еве најдов некој работи што мислам дека би ви "послужиле" доколку живеете во зграда или некој објект што има "инсталирано" лифт за малце да се позафркавате со станарите : ))) еве некои "културни" примери за да си го направите поинтересен денот а и да ве запамтат комшиите кој сте и што сте ...
На врв Bottom