Резултати од барањето

 1. S

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Ako imas windows 10 ke te zeza...jas koristam windows 7 i 8 sa i rabotat bez problemi...
 2. S

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  openbullet 2.....sa sreçom!!! https://www.youtube.com/watch?v=us0PETeCvRM&ab_channel=Why001
 3. S

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Sad zavisi za sta hoçes konfiguraciju...Dali m3u ,mac ili za neki poseban server???
На врв Bottom