Резултати од барањето

  1. Чак Норрис

    Закони за оружје

    Темава ја отворам со цел да зборуваме за законите за оружје кај нас и во светот,може да биде и имформативна бидеќи често луѓе се распрашуваат на форумов во врска со процедурите за вадење дозволи за оружје и сл.Што мислите за законот за оружје во Македонија? Дали е подобро законите да бидат по...
На врв Bottom