Резултати од барањето

 1. DejanB.

  Пракса

  Ммм добро, фала. :)
 2. DejanB.

  Пракса

  Со оглед на тоа што го прочитав до сега, на тие што не се на факултет многу потешко им е. Мислиш на препораки од факултетски професори или пак препорака на некој вработен во фирма ?
 3. DejanB.

  Пракса

  Не не, не ми треба за факултет туку само доста ми е дома, читање и пробување. Сакам да се видам и да осетам како се работи во фирма, некои нови знаења... Инаку за Тетово.
 4. DejanB.

  Пракса

  Ај некој кој знае нека напишете некои компании кои нудат пракса во програмирање, особено веб, без разлика дали си студент по информатика. Фала.
 5. DejanB.

  Огласи за цимер/ка

  Поточно дане има некој заинтересиран, за цимер во двокреветна соба на улица каирска, карпош 1 ? Цена 3500. Итно
 6. DejanB.

  Огласи за цимер/ка

  Барам цимери со стан, пишеше пп.
 7. DejanB.

  Fantasy Premier League 2013/14

  Луѓе се регистрирав на фантази лигава и ја одбрав кајгана лигата и ми пишува дека треба да чекам за да почнам да играм, а кога ќе стиснам на поени за моите играчи ми покажува ерор, знае некој шо е проблемот ?
 8. DejanB.

  Прашања и одговори

  Можеш да ги видиш на линкот од Metador :) дадените податоци. Шо мислиш за првите пет, според која уплатница требаа ?
 9. DejanB.

  Прашања и одговори

  Здраво колега :D Треба да се уплати, но ај нека каже некој кој вид на уплатнице треба за кое. Некои ми кажуваат дека требало и пп50 и пп10. Помош молам.
 10. DejanB.

  Прашања и одговори

  Дечки ај ве молам некој нека каже дали и на УКЛО се на 29-30-ти уписите и што точно треба да се донесе :icon_lol:
 11. DejanB.

  Училиште според замислата на Стив Џобс

  На тој таблет учениците ќе можат и да ги видат дефинициите и објаснувања но исто така преку видео ќе можат да ја разберат што всушност учат тој час. Мн е побитно учениците да ја разберат лекцијата, притоа и де не знаат да објаснат што е гравитација на пример наместо да научат(набубаат) од книга...
 12. DejanB.

  Инвестициски БУМ во Македонија

  Според најавите на македонските медуими, германска компанија веќе ја одбрала својата локација блузи автопат во Велес за инвестиција која ќе чини 30 милиони евра и ќе вработи 600 луѓе. Колку овие странски компании кои инвестираа кај нас го полнат буџетот ?
 13. DejanB.

  Полициска академија - Скопје

  Знае некој колку има пријавено студенти по првиов уписен рок ? --- надополнето: 16 август 2013 во 20:33 --- Знае некој колку има пријавено студенти по првиов уписен рок ?
 14. DejanB.

  Прашања и одговори

  Има соопштени од УКЛО по колку студенти се запишувале на факултетите ?
 15. DejanB.

  Прашања и одговори

  Пријава за запишување со потврда за уплатени 50 денари административна такса на следнава жиро сметка... Што поточно треба да се прави тука ? Нели имаше и друга уплатница со по 300 или 500 денари ? --- надополнето: 14 август 2013 во 00:23 --- Од електронската пријава тие се симнуваат.
 16. DejanB.

  Прашања и одговори

  и јас се збунив многу, ај некој шо знае нека ги пише ситеп отребни документи за упис и како и каде се вадат. За да не се буниме вака. :cautious:
 17. DejanB.

  Полициска академија - Скопје

  Мислам дека да :D
 18. DejanB.

  Прашања и одговори

  Овие два документи се тие шо треба да ги симнеме од електронската пријава. А шо е со универзитетскиов пријавен лист ? Тој не е потребен при уписите ?
 19. DejanB.

  Прашања и одговори

  Колку пати највеќе може да го пратиме барањево на Iknow ? Зошо сум напраил грешка а ја видов откако го против...
 20. DejanB.

  Прашања и одговори

  Како може на калкулаторот на финки ги пресметувам поените и ми покажува 75.7 а на УКЛО кога ке ги внесам оценките ми пишува 72.4(пишувам дека ги имам соодветните предмети полагано на матура) ? Каде е проблемот ?
На врв Bottom