Резултати од барањето

 1. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Така кажи. Дека тоа сакаш да кажеш. Тоа веќе ти е точна формулација. Пошто нема во Скопје друга судска медицина, мора да одело преку неговата.
 2. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  :pos:Отиден е скроз. Абе, Филип4е, он не работел! Сфаќаш?
 3. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Значи, 2 дена по ред се слушам со човекот. Синоќа си дојде од Охрид. Други луѓе го водеа случајот. Лажеш бре :pipi:
 4. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Алексеј Дума не го водел случајот, беше у Охрид со жена му. Лажење до даска.
 5. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Искрено ќе ви кажам... Дека воопшто не се инспирирав од форумов. Ама кога влегов во една од тие Фејсбук групите, имаше што да се види. Сепак, жал ми е ако некои од членовите се препознале и хистеришаат. Секој има право на мислење, а јас мислам дека убиства се криминал. Дека ги бранам Албанците...
 6. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Оваа жена заедно со Алексеј Дума се најдобрите вештаци во Македонија. Се смееле - не се смееле, тие ни се. :rolleyes:
 7. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  http://www.plusinfo.mk/vest/40212/VIDEO-Sudska-medicina-za-petkratnoto-ubistvo Целата прес конференција на вештаците од судска медицина
 8. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Нормално дека не, ако имам ќе објавам. До тогаш важи пресумпција на невиност во мојов свет. Во твојот не знам.
 9. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Не ги брани бе машко, туку ти ги напаѓаш. Никој нема докази. Чукни си ја главата.
 10. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Не, не, не, неее! Не зборам ја за пукано у око. Зборам дека Секула извесна рече дека било извадено окото, збореше за масакр, ги палеше тензиите овде. Немам намера да се враќам 100 страни назад да и го барам мислењето.
 11. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Кажа! Кажа дека нема масакр! Кажа дека освен прострелните рани направени од оружје со голема енергија (значи само на еден му останал куршумот во телото, на сите други ги прободел - затоа се прострелни рани) НЕМА НИКАКВИ ДРУГИ ПОВРЕДИ НАНЕСЕНИ ПРЕД ИЛИ ПОСЛЕ УБИСТВОТО. Смртта настапила како...
 12. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Кај е сеа таа што вчера лупаше на форумов дека имало извадено око? http://www.plusinfo.mk/vest/40210/Sudska-medicina-Ubienite-ne-bile-masakrirani
 13. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Каде излезе таа вест? На ниеден официјален медиум не ја видов.
 14. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  За 12 минути ќе има на 24 вести телевизијата. Пуштете кој има.
 15. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Се прашувам дали некој прашал за тоа дали на телата имало траги од расекотини, било какво малтретирање....
 16. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  http://www.plusinfo.mk/vest/40196/Utvrden-e-profilot-na-storitelite-na-petkratnoto-ubistvo
 17. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Имало напредок во истрагата... Одлична изјава... Оооодлична
 18. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Немам поима, знам само денеска дека има дежурни екипи, пошо празник е... Ваљда затоа.
 19. Пеам на свадби

  Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

  Трае у моментов, не можат и да пишуваат и да зимаат изјави и да седат таму у исто време.
На врв Bottom