Резултати од барањето

 1. Dr_ViRuS

  Мигрирање на PHP во .NET

  И сеуште не разбрав дали споредуваш системи за база на податоци или асп.нет со ПХП. Бидејки пхп работи и со MS SQL толку добро колку што работи и со МySQL тоа важи и за асп.нет. 130 полиња. Записи > 5 милиони И сите 130 полиња ги зимат во секој селект?
 2. Dr_ViRuS

  Барам / Имам потреба од...

  Хихиххиихих и која ќе биде твојата улога ?
 3. Dr_ViRuS

  Горан Пандев

  Многу паметен потег од негова страна редно беше сега ќе има домино ефект
 4. Dr_ViRuS

  Лоцирање на компјутер

  http://www.teamviewer.com/index.aspx Полесно здравје Уште нешто треба да прашаш во твојта фирма дали имаш право на вакво нешто бидејки тоа може да причина за бркање од работа
 5. Dr_ViRuS

  Paypal во Македонија

  Електронската трговија Активности за поттикнување и олеснување на електронската трговија- да се стимулира електронската трговија како алатка за развојот на економијата во...
 6. Dr_ViRuS

  Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

  340 страници глупирње. Во речникот не постои израз „ Лесно заработени пари“. Само постои „Леко верни луѓе“ и „Леко излажени пациенти“. Уште колку време ќе се залажувате
 7. Dr_ViRuS

  Mafia.mk (Тајни линкови)

  http://www.mafia.mk/click/495
 8. Dr_ViRuS

  Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

  Сигурно има причина Администраторите немат улога на играч туку тестер и администрација Ако нападнеш админ и изгубиш од него ќе ти биде мака Ако те нападне админ и изгубиш пак ќе ти биде мака Сигруно решиле така за да го зачуват мирот и авторитетот на функција админ
 9. Dr_ViRuS

  Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

  Па сигурно тестират оптимизират Како што видов забранија регистрација денеска Сепак е бета. Треба да бидеме стрпливи одамана требаше вакво нешто во МК.
 10. Dr_ViRuS

  Газоза vs. Струмка

  Струмка се порачуваше само на времето во “Иднина„ Сега народот е многу кул за да пие Струмка на јавни места
 11. Dr_ViRuS

  Информации за натпревари

  :pos2::pos2::pos2::pos2: Или текстот на презентерите на овој систем не е сменет уште кога е направен или ти си изгубен во времето. Системот е доста стар, а и олимпијадите се доста стари :) п.с не го сваќај оваа лично смешно ми беше
 12. Dr_ViRuS

  Таблети-Пенкала

  Таблети-Пенкала Ме интерсира искуства и на што треба најмногу да се внимава при изборот (сакам искуства да чујам не по учебник(теорија))
 13. Dr_ViRuS

  Аватар - најскапиот филм во историјата!

  Oфицијално го има на Замунда DVD RIP за еден ден околу 5000 сидс (Филмот има најголема заработка и гледаност бидејки во тоа време кога доларот бил јак немало толку моќна пиратерија)
 14. Dr_ViRuS

  Укинување на визите = иселување

  Светлото сеуште не е изгасено што стана? Да не се расипа прекинувачот ?
 15. Dr_ViRuS

  SEO Оптимизација

  Toa e лоша практика и со кратотраен успех (дали ке има и кратко траен е прашање) Затоа се вика оптимизација бидејки сајтот треба да биде еднаков за сите дали ботови или живисуштества сепак крајната цел се луѓе
 16. Dr_ViRuS

  Ценовник за веб услуги

  Оваа е просек на фирми кој се занимават со Outsource во Индиа
 17. Dr_ViRuS

  Аватар - најскапиот филм во историјата!

  Гледано на 3Д IMAX Фан сум на WOW (Барем расата на природата ја преопзнав со nightelf) Филмот заслужи да не го гледам пиратска верзија 5 години немав одено на кино. Совет Филмот да се гледа на 3Д Има приказна да проѕирна е малку, но филмот е забава, а овој филм е добро изведен. п.с Гледи...
 18. Dr_ViRuS

  Огласи за цимер/ка

  Слободно е една соба од стан во Софија нормално населен со студенти. Бареме цимер/ка (може и двајца) Можност за неселување одма повеќе инфо по ПП Станот е голем околу 130 кв. цена на соба 210 лв + сметки (не се големи) населба Бели Брези превоз има до секоја точка на Софија (Студенски град со...
 19. Dr_ViRuS

  Македонија доби препорака за старт на преговорите

  :tv: Оваа зима снег нема да има ќе биде многу жешко Список се чисти Грб се менува Закон за енергетика во процедура Паѓаат визите ЕУ ни пружи љубов :pop: сега ќе видеме колку македонскиот народ не е пачавра. Сеушто го нема Александар на центар и лавовите. Некој форсира ЕУ аѓенда како Велија...
На врв Bottom