Резултати од барањето

 1. MakeLOVEnoTwar

  Харе Кришна и Шри Чинмој здруженија во Скопје

  Дали има луѓе кои се или биле во Харе Кришна здружението или Шри Чинмој здружението во Скопје? Ме интересира за искуствата кои ги имале таму... Оти кај на во Битола нема (колку што знам јас) ниту од едното ниту од другото здруженије, па затоа сакам информации од лични иксутва. ( Најкултурно Ве...
 2. MakeLOVEnoTwar

  Која е вашата лична, мотивирачка парола

  Која е изреката, реченицата, молитвата, мантрата - што ве мотивира и која ве потсетува: кои сте / кон што се стремите / или се водите по неа . . и слично . . . Мојата е Make LOVE moT war, оваа реченица кога ја чув прв пат пред години ме воодушеви - бев фасциниран од идејата сите луѓе во светот...
 3. MakeLOVEnoTwar

  Дизајнирана тоалета - да или не?

  Дами, девојки . . убавици . . во битни мигови од животот битно ли ви е да изгледате “скоцкани“, дотерани и да се чувствувате средено од глава до пети? И што мислите дали облеката на момент може да го направи човека да се чувствува cool и фино во своја кожа, ако е така - колку би издвоиле од...
 4. MakeLOVEnoTwar

  Да и помогнеме на Искра да го оствари својот сон - да се движи самостојно

  Искра Донева има церебрална парализа и за подобрување на здравствената ситуација потребна и е трансплантација на матични клетки. За неколку етапниот третман во Москва вкупно се потребни околу 62.000 евра + патни трошоци за неа и нејзиниот придружник. Искрено се надеваме на вашата хумана...
 5. MakeLOVEnoTwar

  Да се помолиме за Јапонија

  незнам каде точно да ја сместам темва :( Било да сте атесита, или немате став околу тоа, билода сте верник во Аллах, во Бога, во Исус, во Јехова, во Буда, во Универзумот, во Природата, во Бескрајната Интелегенција . . .и сите кои останати . . . ДА СЕ ПОМОЛИ МЕ ЗА ЈАПОНИЈА - ЗАШТО ИАКО ДАЛЕЧНИ...
 6. MakeLOVEnoTwar

  Соочување со сопствената секусална ориентација_Coming Out - кон себе си

  Незнам дали е во ред да го наречам Inner ComingOut . . . Муабетот ми е да размение искуства и мислења на луѓе кои минале низ фазава, или минуваат. Мислам дека муабетот ќе им се најде на сите, посебно на младите луѓе кои минуваат или се на прагот од таа фаза . . . *** и како вообичаено, да...
 7. MakeLOVEnoTwar

  Дали некогаш сте се запрашале како е да си gay !?

  Има ли меѓу вас некои кои се запрашале или еве сега можност да се запрашате: Како е да си геј (ако веќе не си- замисли дека си барем на една година) во Македонија!? Што би чувствувале? Како би реагирале, што би направиле?
На врв Bottom