Резултати од барањето

  1. P

    Windows 10 mobile - ваши мислења и очекувања

    .
  2. P

    Windows Phone: Помош и поддршка

    . Windows 10 mobile сеуште нема официјална верзија. Се пишува дека сега треба да искочи во декември ама ке видиме. А инаку windows 10 mobile има Technical preview ( неофицијална верзија) али подобро е да почекаш до официјалната, бидејки јас го имав тој technical preview na lumia 640 и цел...
На врв Bottom