Резултати од барањето

  1. Ѕ

    National Geographic или History channel преводи или титлови?

    Каде може да се најде преводи на македонски јазик на документарците од National Geographic или History channel? Да речеме за Banged up abroad или за документарците за Втората светска војна, Римска империја? Има ли некој сајт кој што има преводи за документапни емисии, само некој titlovi.com или...
На врв Bottom