Резултати од барањето

 1. Ѕ

  National Geographic или History channel преводи или титлови?

  Не гледам друг начин да се промовираш освен да прикачуваш авторски преводи на интернет, со некој рестрикции се разбира. Можеби си во право за во Србија не знам како оди таму, но едно знам дека овде 90% од качените преводи, дали за филмови или серии небитно се со ужасен квалитет. Без надредни...
 2. Ѕ

  National Geographic или History channel преводи или титлови?

  За филмови и серии има доста како што можам да забележам. За постарите нема, но за поновите и новите има.Само за споредба Хрватска со 4 мил. луѓе ги имаат кажи речи сите преводи на документарни филмови качени на интернет. Тоа само кажува колку ни е банана државата.
 3. Ѕ

  National Geographic или History channel преводи или титлови?

  Изгледа многу барав. Фала за одговорот.
 4. Ѕ

  National Geographic или History channel преводи или титлови?

  Никој!? Или можеби тоа што го барам не постои изгледа?
 5. Ѕ

  National Geographic или History channel преводи или титлови?

  Каде може да се најде преводи на македонски јазик на документарците од National Geographic или History channel? Да речеме за Banged up abroad или за документарците за Втората светска војна, Римска империја? Има ли некој сајт кој што има преводи за документапни емисии, само некој titlovi.com или...
На врв Bottom