Резултати од барањето

  1. K

    Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

    Здраво дечки. За бугарски пасош поднесов во 2013, интервју имав во октомври 2013. Бев вратен на дополнителна проверка, и однесов дополнителни документи (Копија на БГ пасош на вујкоми и извод од матична книга од мајками и вујкоми, со што се докажува оти се брат и сестра). Пред 2-3 месеци ми се...
На врв Bottom