Резултати од барањето

 1. Aceva

  Омилени македонски народни песни

  Ве молам, набројте ги првите пет до десет, за вас најдраги македонски народни песни, БЕЗ Зајди, зајди јасно сонце... Благодарам на вниманието и соработката.:smir:
 2. Aceva

  Химен - подарок или јарем

  Темата не се однесува на суперхеројот, туку на евидентно ненадмината фама околу дефлорацијата. Дали е битен првиот маж во вашиот живот, дали уште го третираме тој чин како светост, подарок, доказ дека е тој првиот и ветување дека останува последен? Од друга страна, во некои земји дефлорацијата...
 3. Aceva

  Лезетот во силувањето

  Студентка силувана од професор. Бабичка силувана во некое забито село. Да не спомнувам поекстремни и поодвратни крајм сторис. Може ли некој да ми го објасни мотивот и профилот на силувачот? Во некакви нормални ситуации функционира - твоето задоволство е мое задоволство. Убавината е во уживањето...
 4. Aceva

  Јасновиденијата на Алвега

  Причината заради кое темава треба да остане тука е следното писание, кое МОРАМ да го споделам со вас. Воедно, ја користам оваа прилика, да му се заблагодарам на Алвега на одвоеното време за анализа на мојот психо-физички профил. Инџој ит
 5. Aceva

  Дали сте одмаздољубиви?

  Вкусот на одмаздата Дали трошите време и енергија на одмазда? Дали сметате дека равнотежата во космосот е воспоставена, ако сте возвратиле со навреда на навреда, со шамар на шамар, со болка на болка, со очај на очај. Дали се чувствувате подобро кога го гледате предметот на вашата одмазда како...
 6. Aceva

  Трудна е - што да се прави?

  Да се има дете, да се израсне човек е прекрасно искуство и огромна одговорност. За жал, често пати се сведува на случка, инцидент, погрешна пресметка, дупнат кондом. Претпоставувам дека е јасно од која тема произлезе претпоставкава, како една од многуте можни причини за брак. Голем дел од...
На врв Bottom