Резултати од барањето

  1. unknown_i

    Сместување во Кратово

    Би сакала да одам на неколкудневна проштека во Кратово, но никаде на интернетов не можам да најдам каде би можела да преноќам таму? Би била благодарна на секоја идеја.
  2. unknown_i

    Менделееви закони

    Денес, научниците можат да ја одредат компонентата на ДНК секвенца на организмите, вклучувајќи го и човекот. Дали по достигнувањето на овој голем предизвик, сеуште постои причина да се изучуваат Мендел и класичната генетика?
На врв Bottom