Резултати од барањето

 1. G

  Слободата нема цена

  СРЕДА, 30 СЕПТЕМВРИ 2020 ВО 18:00 Школка Градски Парк Скопје Слободата Нема Цена ДОЈДЕТЕ СИТЕ ДА СЕ ИЗБОРИМЕ ЗА НАШАТА СЛОБОДА !
 2. G

  Родина Македонија

  https://www.facebook.com/events/1250918288606565 можеш и да го ѕирнеш видеото https://www.facebook.com/rodina.makedonija/videos/642397256403835 1600553405 Така е има една во Русија, Бугарија, Словачка ..... и една во Македонија :) 1600553591 Еве ја логиката Род Пород Роднина Родина почисто...
 3. G

  Родина Македонија

  Изникнавме од народот како и ти исто, ништо не сме поразлични 1600386770 Точно
 4. G

  Родина Македонија

  НИКОЛА ПАРАПУНОВ 3А, КАРПОШ 4, СКОПЈЕ 1600386235 На Родина никој не и е конкуренција, а ако го разбереш натписот Нема вечни противници, туку вечни интереси на Родина интересот и е државата и македонскиот народ ... 1600386359 Македонскиот колектив пати од ученост недоученост Родина е стар...
 5. G

  Родина Македонија

  РОДИНА е народна партија издигнатa врз културните и традиционални вредности на македонскиот народ, водена од природните принципи и праведни закони, каде сите сме еднакви и сите сме дел од една целина, дел од нашиот РОД и како такви сите треба да му служиме заедно, а најдобрите да бидат први на...
 6. G

  МАКЕДОНСКА ДОКУМЕНТАРНА IP ТЕЛЕВИЗИЈА

  Здраво на сите ! Macedonian Channel Documentary го создадов со цел за поголемо запознавање на македонскиот народ со Македонија, ова засега е како stream кој се емитува во неколку IPTV платформи но и во неколку портали: Слободен Свет https://freeglobe.mk/ како посебен линк...
На врв Bottom