Резултати од барањето

 1. Чесен Рекетар

  Криминалци и криминални групи во МК

  А што ако му го има свирнато некој брат од робинките што ги држел и автоматски крвната освета е сеуште активна :D
 2. Чесен Рекетар

  Вонземјани, НЛО...

  денеска видов нло над Скопје мн високо случајно погледнав авион прелетуваше и ова беше како топче сјајно се движеше околу авионот цик-цак...
 3. Чесен Рекетар

  Аliexpress (официјална тема)

  Сега ми пишаа меил да сум одел сам да си ги земам пратките иако бев 5 пати и ме набркаа ко куче тоа албанските неработници куртони безрбетници а поштарот бил на боловање изгледа уште не им кажал дека дава отказ :D
 4. Чесен Рекетар

  Купување преку интернет (генерална дискусија)

  Skopje2-DostavaOTK 1000 Ostatok 7/21/2021, 9:00:23 AM Vo Posta што би значело ова бев денес у пошта ме набрка тој волот иди вика чекај дома да ти стигне тоа ливчето ... какви кретени мајко мила ... му викам поштарот отказ си даде кој ке ми донесе... Пошта официјално умрено.
 5. Чесен Рекетар

  Аliexpress (официјална тема)

  ми пишува дека е стигнато во пошта пред 20 дена одам 3 пати таму таа куртонката ми вика не е обработено 20 и нешто дена ејјјј .... какви ретарди работат у пошта дпмне,дуи,сдс све да ви изнебам куртони шугави умрени... извинете на мојов речник
 6. Чесен Рекетар

  VLT -Апарати

  јас играм од време на време до сега се на се 60тина пати претежно во кладилници кај шо нема никој познат ... во сооднос добивка и загуба може да се каже 65 % добитен 35 % губитен... еднаш закачив и мини џекпот
 7. Чесен Рекетар

  Ваши кражби :)

  vie od mvr mora da bidete pokreativni od ova :D uzas...
 8. Чесен Рекетар

  Сè за опаѓањето на косата - совети и искуства

  ти си знаеш брат дајбоже да си ја зачуваш...
 9. Чесен Рекетар

  Сè за опаѓањето на косата - совети и искуства

  многу размислуваш братче ќе забегаш не навлегувај толку длабоко ако паѓа нека падне и мене ми падна па пак сум убав и привлечен.
 10. Чесен Рекетар

  Општи вело муабети, прашања, совети

  Ми треба гума 29ка 2.1 средна класа оригинал гума значи у стилот на виторија барзо... Не сум заинтересиран за овие по фејзбук шо ги продаваат брендовиве ептен чкарт ми делуваат ептен...
 11. Чесен Рекетар

  Lycamobile Македонија

  да да докажани говна се!
 12. Чесен Рекетар

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  (10) Глоба во износ од 100 евра во денарска противвредност ќе му се изрече за прекршок на возач кој постапува спротивно на одредбите од ставот (1) на овој член, доколку од истекување на важењето на сообраќајната дозвола не поминале повеке од 30 дена. Став(1) За учество во сообраќајот на...
 13. Чесен Рекетар

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  знае ли некој дали има фора да се вози со истечена регистрација негде сум чул дека 2/3 недели е дозволено...
 14. Чесен Рекетар

  Хомосексуалност (општо)

  кој те праша за мислење
 15. Чесен Рекетар

  Правна помош и совети

  нотар во Скопје што работи барем до 6/7 има ли?
 16. Чесен Рекетар

  Одгледување на бадеми

  имам и ораси и бадеми во долно соње различни видови бадемите последен пат родија пред 10 години имаше премногу живеевме од нив таа година и толку беше... орасите раѓаат секоја година без никакви проблеми различни типови се ситни крупни турски македонски...
 17. Чесен Рекетар

  Одгледување на бадеми

  ништо од тој бизнис брат само ораси ... поотпорни се.
 18. Чесен Рекетар

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  За Хјундаи џезз некој да растура у Македонија има ли
На врв Bottom