Резултати од барањето

 1. N

  Фото хумор и интересни фотки!

 2. N

  Фото хумор и интересни фотки!

 3. N

  Фото хумор и интересни фотки!

 4. N

  Фото хумор и интересни фотки!

 5. N

  Фото хумор и интересни фотки!

  Леко удварање
 6. N

  Фото хумор и интересни фотки!

  Има ли WC?
 7. N

  Фото хумор и интересни фотки!

 8. N

  Фото хумор и интересни фотки!

  Диетата го продолжува животот
 9. N

  Фото хумор и интересни фотки!

 10. N

  Сакам да знам!

  А имат ли апаратче да платам судска такса со картичка или пак треба да одам у банка и да се враќам да им ја дадам потврдата оти е платено.
 11. N

  Коронавирус (COVID-19)

  Мислам дека во голем дел јавното мислење што се формира на оваа ветка од форумот на Кајгана влиаеше на реакцијата на власта. Така, кога на форумот се појави идејата за Дебар и Центар Жупа да се стават во карантин, власта во многу краток рок реагираше позитивно на тоа барање. И не само во...
 12. N

  Коронавирус (COVID-19)

  Вирусот нема својство да дели: мажи - жени, белци - црнци - жолти, македонци - албанци, СДСМ - ВМРО. Дали има својство да дели стари - млади? Според мене го нема и тоа својство. Според мене вирусот е на тенката линија: живот - смрт. Може да дели што е живот што е смрт. И да имаш вирус зависи...
 13. N

  Коронавирус (COVID-19)

  Лекарството е тука некаде. Така,. Компаниjата Samsung пушти бесплатна услугу по дезинфекции на своите смартфони во врска со пандемиејата на коронавирусот. Таа предлага бесконтактно чистење на своите смартфони со Ултравиолетови зраци. Порталот SamMobile сообшти дека Samsung предходно ја...
 14. N

  Коронавирус (COVID-19)

  КИНА соопшти дека во четвртокот, врвот на сегашната појава на коронавируснаta болест (СОVID-19) во земјата е завршен, неколку часа откако Светската здравствена организација ја прогласи епидемијата за пандемија. Новите случаи постојано опаѓаат и целокупната епидемиска состојба останува на ниско...
 15. N

  Коронавирус (COVID-19)

  Италианска бабичка Роза што го прележалa вирусот дава совети со доза на хумор. Види Советите се едноставни лесни за примена и ефтини. Покрај другото советува нов конкретен начин на поздравување, при кој ќе нема гушкање, прегрнување, бакнување. Советите на бабичката во многу се поклопуваат со...
 16. N

  Коронавирус (COVID-19)

  Синодит на грчката православна црква тврди дека вирусот не се пренесува со причеста Синодот
На врв Bottom