Резултати од барањето

  1. viktor s

    Проблем со Nokia Lumia 900!

    Имам проблем со нокиа лумиа 900 го носев на сервис во овластениот сервис на нокиа ама таму ми кажаа дека нема можност на поправка плочата била оштетена (прекин имала негде) така да сега сакам да прашам дали има некое решение плоча да се купи или некој да не има половен (расипан да е здрава...
На врв Bottom