Резултати од барањето

 1. Miss Paranoia

  Kajgana Song Contest (KSC) #63

  Патриотска музика. Пријавување до четврток.
 2. Miss Paranoia

  Kajgana Song Contest (KSC) #56

  Се потешко е да се зададе тема за натпреварот затоа што многу поминавме па затоа наместо тема оваа недела ќе одиме со изведувач. Нека ми простат сите оние што нема да им се допадне изборот на изведувач ама ...:P Значи за неделава ќе избираме најдобра песна од неповторливиот Ѓорѓе Балашевиќ...
 3. Miss Paranoia

  Kajgana Song Contest (KSC) #54

  One good thing about music, when it hits you, you feel no pain. Претпоставувате? Темa: Реге Пријaвувaње дo: 2.4 (четвртoк) 23:59 Темата беше по желба и предлог на нашиот драг форумџија @Џонтра Волта кој ќе биде задолжен за мониторирање на изборот и дискфалификување на песни доколку не се од...
 4. Miss Paranoia

  Kajgana Song Contest #31

  Kajgana Song Contest (KSC) #31 Тема: Trance Пријавување до: 16.10 (четврток) 21:00 Мојот избор:
 5. Miss Paranoia

  Улога на социјалните медиуми во регрутација и селекција на таленти

  Драги форумџии, Би сакала да Ве замолам за дел од Вашето ценето време околу пополнување на прашалникот за научни цели. Потребно ми е истражувањето за пишување на магистерски труд и Вашата помош ќе ми биде од огромна важност. Доколку има интерес резултатате од истражувањето ќе ги објавам тука...
На врв Bottom