Резултати од барањето

 1. guitardemon666

  HIM

  незнам за вас... ама хим некако (ако се комерцијала) ме фасцинират, волшебни ми се, ћаробни, магични... и слично. е са виле шо е најбољи пејач на свето ИАКО пуши (пафка)... па то музиката најпроста на свето а предобро звучи... the power of gothic! love metal... heartagram
 2. guitardemon666

  Чупакабра (El Chupacabra)

  сте слушнале за онакви распарчени животни без трага или глас... ни крв ни траги ни ништо... ами пострашно - животно целосно однадвор, без органи, без крв внатре целосно шупливо... има во УСА колку сакаш... ме лазат морници само шо пишам... ГЛЕЈТЕ КОЛКУ Е САТО! ами слики да имаш од то!? иначе то...
 3. guitardemon666

  Mетал

  Абе јас мислам дека Металика е едно од најбољите срања шо се десиле во музиката во послениов милениум... Такви сола, такви композиции, настап со симфониски оркестар, музика напишана од сите четворица, па и цел концерт симфониски напишан од тројца од групата... Леле мори мајко какви музичари...
 4. guitardemon666

  Колку пати јадeте во текот на денот?

  Колку пати јадeте во текот на денот? Јас заборавам да јадам...
 5. guitardemon666

  МЕНСА

  Абе баш се мислам дали ни е толку глупав и гладен народот па стално којќе се спомни МЕНСА сите мислат на менза??? За сите вие шо незнајте ова е да научите шо е менса! МЕНСА е здружение на луѓе со висок IQ (The High IQ Society на енглески). Епа ако сакате појќе да научите одете на...
 6. guitardemon666

  Техника VS Големина

  Кажете и машките и женските шо е поважно во сексот??? Големината или техниката???
На врв Bottom