Резултати од барањето

  1. moongoses

    Доматите - овошје или зеленчук?

    Како е правилно да се класифицираат доматите, како овошје или зеленчук и зошто?
  2. moongoses

    УСБ медија плеер

    Ми треба препорака за ефтин (<2000 ден) усб медија плеер. Не треба да е ХД, по можност да пушта што повеќе формати и нормално преводи. Во обзир доаѓаат и двд плеери со усб поддршка. И да го има да се купи во Скопје.
На врв Bottom