Резултати од барањето

 1. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  Приемен за да го вработам кај мене: Ќе му купам tert-Butyllithium и ќе почекам дали неговите рамноземјаши ќе му дадат совет да го одврти металното капаче и дали на крајот ќе ги послуша.
 2. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  Toj не знае да собере два вектора, а ти сериозно мислиш дека некој ќе му даде работа? Што ќе работи? Да не знае да прочита електрошеми, машински цртежи, градежни планови, рендери, фазни дијаграми на хемиски елементи, структурни формули на хемиски соединенија? Или да направи најпроста аритметичка...
 3. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  Идолот на Зурла: https://www.youtube.com/watch?v=_Pw8pNfgy4M
 4. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  Мислиш? Тестирај го. Дај му да пресмета висина на топола или бор од земја. Тој, како просветлен рамноземјаш, за да измери сигурно ќе ти побара противпожарна скала и пантлика.:pos:
 5. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  @Eisenhorn, тој расправа за перспектива, а да му дадеш отсечка нема да знае да ја преслика. Расправа за магнети, а во животот хистереза нема видено. И не мора да верува на НАСА, авијација, војска, морнари, астрономи. Да има нешто во главата, самиот ќе земе и ќе пресмета. Но го кочат ситници како...
 6. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  Водачот на нивниот култ за тоа не дава пари. Туку на оној кој ќе постира највеќе идиотски сликички и клипчиња, ќе му даде да поцица од неговата амброзија.
 7. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  Затоа тука си ти, кој не знае да пресмета ни површина на триаголник, да ги просветлиш. His mind is gone, his balls are flat.
 8. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

 9. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  https://www.jamesedition.com/watches/jacob_and_co/tourbillon/jacob-co-new-astronomia-solar-baguette-jewellery-planets-zodiac-as910-40-bd-bd-a-10495961 https://jacobandco.com/timepieces/grand-complication-masterpieces/astronomia-solar-planets-flying-tourbillon
 10. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  Hitachi HT7800 https://www.hitachi-hightech.com/file/global/pdf/sinews/technical_explanation/100301.pdf https://iesmat.com/wp-content/uploads/action-bt/28910e06b02cf245c36c9c7a3c2c5802/HIT-TEM%20HT7800.pdf
 11. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  Има и многу помоќни од овие. И тие и тоа како можат да му забранат!
 12. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  @PticaSelica, било да се работи за некого што живее во пустелиите на Рута 66, било да е некој што живее во колиба во прериите каде секоја вечер додека спие, му завиваат којоти, или некој што живее на некое пристаниште на Мисисипи, каде постојано го заплиснува арома на иструлена риба, било тоа да...
 13. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  Toa e Crested Butte, Колорадо. Фактички прилично изолирано место, но штом имаш компјутер, тогаш знаеш сè и за Антарктик (иако не знаеш да го најдеш ни на карта) и за Атлантида и за целата вселена, правиш клипчиња, на кои се накачуваат пациенти од целиот свет како мисири на пченка, тебе ти расте...
 14. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  Им паднал снег од куполата врз куќите на некои од менторите на зурла и нему сличните: @Red Zurla, бргу постирај видеа за да можат да платат за греење.
 15. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  Со што да плати? Да не го вработиш случајно и му дадеш плата?;) Плус, нему тоа не му е приоритет. Најбитно му е да направи што повеќе прегледи на видеа на некои белосветски измамници, за да имаат да платат кирија, оти ќе завршат како бездомници под некој мост, а воедно и да ги нахранат нивните...
 16. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  https://www.astroshop.eu/solar-telescopes/coronado-st-90-800-solarmax-iii-bf30-%3C0-5a-double-stack-ota/p,59504#tab_bar_0_select https://www.astroshop.eu/telescopes/meade-telescope-acf-sc-406-3251-starlock-lx600/p,59591#tab_bar_0_select...
 17. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  Тие се толку отепани, што целото нивно друштво не може да собере пари да купи некој подобар телескоп како што е Meade 16" LX600.
 18. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  Тој не знае кај е шуплив, а ти сакаш да ти одговори? Проблемот е што кај здраворазумните луѓе, постои јасна граница помеѓу реалност и фантазија, додека кај луѓе со одредени ментални нарушувања, таа граница бледнее, и може и целосно да се изгуби кај потешките форми. Така што за Зурла, покрај...
 19. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  @Red Zurla, ти како стручњак за перспектива се надевам дека ќе ни ја објасниш секоја точка, секоја линија, секој агол и формулите што се применуваат за пресметки при цртање во перспектива, нацртани на следниов сајт: https://www.handprint.com/HP/WCL/perspect4.html
 20. 121314

  Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

  @Red Zurla, твојата ситуација не е ни малку наивна. Покажуваш рани знаци на шизофренија. Изгаси го компјутерот. И побарај лекарска помош. Веднаш!
На врв Bottom