Резултати од барањето

  1. 121314

    Должници на УЈП

    На штотукуобјавенета листа од УЈП, на списокот на најголеми должници се најдоа многу државни фирми. http://ujp.gov.mk/mk/otvoreni_povici/pogledni/203 Македонијапат должи 369 милиони, Македонски шуми 299 милиони, Македонска радио-телевизија 123 милиони, додека Македонска радиодифузија должи 53...
  2. 121314

    Света Троица

    Бидејќи многу луѓе веруваат дека Бог Е Еден и сметаат дека Бог не може да има син, сакам да ја разјаснам нивната недоумица. Пресвета Троица, Света Троица (грч. Αγία Τριάδα) е Единиот Бог во Три Лица. Православното учење за Света Троица не е само догматскиканон или теолошка област за...
На врв Bottom