Резултати од барањето

 1. Picasso`

  Инцидент во музеј-црквата на Кале!

  Сител пренесува ко шо треба. Радикален Исламизам, Рамадан Рамадани, Латекс збора за морал... Абе урдата од курот на Амди Бајрам да му ја шмука и тој и сите како него.
 2. Picasso`

  Инцидент во музеј-црквата на Кале!

  И Сител не се лоши, ги гледам сега, Латекс и company. Изгледа ти ќе одиш таму.
 3. Picasso`

  Инцидент во музеј-црквата на Кале!

  Епа не ни дозволувајте бре, земете и чкрап сечете, ако ви се може. Аутизам...
 4. Picasso`

  Инцидент во музеј-црквата на Кале!

  Хе море... Така мислиш ќе ги зафркниш Аљбанезите... Ај ај, ќе ти помини, секој може шо сака да кажи.
 5. Picasso`

  Инцидент во музеј-црквата на Кале!

  Оти бе не разбирате, оти ни се можи бе дете, ни се можи. Ти ем сакаш антички, ем да не делиш, ем да не го дајш газо под кирија, ем на крај ќе ти го распарчат. Свиткајте опаш, и сите под сукњите на вашите мамички и женички. Секад сте биле такви не е прв пат. Генетика...
 6. Picasso`

  Инцидент во музеј-црквата на Кале!

  Ела дома е, ебија, ако можиш, аф корс. ;)
 7. Picasso`

  Инцидент во музеј-црквата на Кале!

  Се слагам. Е ова е проблемот, шо не е ваша државата. Кога ќе се научите на компромис и дебата тогај нема да рушиме. 10 години кевкате по малку, зрнце или гранула сила. Нема сила. --- надополнето --- Прво почнете да соработувате и да сфаќате дека во куќава живеат неколку семејства и...
 8. Picasso`

  Инцидент во музеј-црквата на Кале!

  знам, кевкаш и кењаш секојдневно на форум...
 9. Picasso`

  Инцидент во музеј-црквата на Кале!

  Сакаш да ти кажам шо е муабетот? Сега ти и сите како тебе ќе кевкате и ќе серите на форум и насекаде (без разлика кој што зборува) и ќе си свиткате опаш како ништо да не се десило. Кевкачи сте бре.
 10. Picasso`

  Инцидент во музеј-црквата на Кале!

  Браво, ми се допадна. Согласност од Албанци во Скопје, Виница, Велес, Струмица, шо сакаш прај.
 11. Picasso`

  Демонстрации во Србија заради тешката економска криза и социјално незадоволство

  Уа Бранко, уа! Ти си виновен, и во Србија цвета, ги лажиш луѓено.
 12. Picasso`

  Бремената притвореничка во случајот „Пајажина“ го изгуби бебето

  Абе тикварче, ова се петте минути каде твојот болен мозок ја носи привилегијата да во неговата егзистенцијална подробост ја дефекира од себе цела своја болест а во едно излевајќи се во една синтаксичка вирусоидна хомојомерија. Зошто хомојомерија? Затоа што ти тикварче (јеховино сведоче) треба да...
 13. Picasso`

  Бремената притвореничка во случајот „Пајажина“ го изгуби бебето

  Џабе, се учи теле, не се учи вол.
 14. Picasso`

  Бремената притвореничка во случајот „Пајажина“ го изгуби бебето

  Хахахаха.... Алал ви вера... Дајте тоа мозоците, една недела да се одморам бе а? Лошо е да ги дишиш испрдоците под опашката на дебелиот и краен кретеноиден изумител на овие и те како за желудникот тешки ганглии... Едноставно, јако е шо вие сега скокате како да сте пронашле дупка во целата...
 15. Picasso`

  Бремената притвореничка во случајот „Пајажина“ го изгуби бебето

  Во центар, во центар пиле, така да се мани, да се удри, до корен да се спржи и онака болната и разорна опозитна мисла. Така треба. Со оваа логика, да си претставиме на себеси ние, дека нема шанса, луѓе, ако треба да одиш во затвор, нема да се дупиш, нема деца да праиш. Јако е кај изродбениците...
 16. Picasso`

  Бремената притвореничка во случајот „Пајажина“ го изгуби бебето

  Опа! Еве ги фативме! Луд јебе збуњеног, ама на збунегониот му текна и викна веќе не сум збуњеног, се застрви како кур нетинкан, го прикључи неговиот неприкључен мозок и со 3 волти струја почна да ја реди неговата логичка конструкција. Да кажа, не смее да се има деца ако некој родил две, па уште...
 17. Picasso`

  Вооружена група упадна во Хемиско

  Бројка бе, овие ти кварат просек бе чуече... Види шо гомненици јадат: --- надополнето --- Не бе не, нема врска Македонците се мирољубиви. --- надополнето --- Не биди наша курва, ова кукла де, земи нож и забиј нечиј Шќиптарски грб. --- надополнето --- Или бројка, види ја разликата меѓу...
 18. Picasso`

  Вооружена група упадна во Хемиско

  Епа тоа е разликата, мора да разбериш, ако си со ЕУ ќе ти помага, ама ако не си нема да ти помага. Значи ми смо са ЕУ и са НАТО-м, и ни помагаат, нормално е тоа, дури е и убаво.
 19. Picasso`

  Вооружена група упадна во Хемиско

  Па и ќе те банираат да си знајш. --- надополнето --- Сега колиме или не колиме? Шо прајме? Еднаш со протести еднаш со колење, одлучетесе.
 20. Picasso`

  Вооружена група упадна во Хемиско

  Мислам треба да си знајте, дека сељаци како вас, нема потреба да знаат подробности, тоа што вие го знаете е доволно за да можете да искреирате едно мало простачко суд-че. --- надополнето --- Не бе и оваа ќе си ја земиме, за нас. Кое враќање, постар од дедовците твои сум на овие простори...
На врв Bottom