Резултати од барањето

  1. ilija^veles

    Монументална склуптура ќе го краси музејот на Македонија

    „ПАЈОНСКА СВЕШТЕНИЧКА“ ЌЕ ГО КРАСИ МУЗЕЈОТ НА МАКЕДОНИЈА Монументална скулптура „Пајонска свештеничка“ изработена од бронза, висока три ипол метри чиј автор е скулпторот Сретко Јовановски, е поставена во дворот на Музејот на Македонија. Програмскиот директор на Музејот Перо Јосифовски на...
  2. ilija^veles

    Гејците го бараат Васко во Скопје

    Грчка експедиција повторно во потрага по македонскиот блогер. “Дојдовме како пријатели на Васко, да го побараме и да видиме што се случува со него – велат за канал 5 организаторите на посетата. - Ова е грчко американска експедиција која се бори за човековите права, изјави Нина Гаѕули –...
На врв Bottom