Резултати од барањето

 1. Jassna

  Старските домови со лиценци и подобрени услови

  Старските домови се со лиценци и подобрени услови според стандарди на Европско ниво. Ќе биде ли добро сега да се размислува старите да ги сместуваат семејствата во старски дом. Цената ја определија од 300 до 500 евра.
 2. Jassna

  На прва средба- ЌЕ СЕ ОМАЖИШ ЛИ ЗА МЕНЕ ?

  Запрепастена сум од однесувањето на едно момче. Се запознавме по случајност, јас не бев ни свесна дека е наметната случајност. Ме покани на кафе. И ми понуди брак. Рече дека тоа што со години го барал, го пронашол. Јас го сватив тоа како шега. И ми беше смешно, цело време, дури бев убедена...
 3. Jassna

  SEXY Penguin dance :)

  http://www.ververica.mk/video/11252010-0858-164.html Има ептен јаки играчи. Господинот Коџак е добар некаде на половина од кипчето...
 4. Jassna

  Кој лик сме?

  Нешто што секој од нас посакува, скриени фантазии за себе, посакувана животна патека, или биографија со која се поистоветува и нашата- сеедно. Јадранка Косор е мој омиен лик со кој се поистоветувам на моменти, а кој е на секоја од нас? Убаво е да поставиме и фотографија, па да видиме кого се...
 5. Jassna

  Почина голем македонски пријател

  По кратко боледување, во 76-тата година од животот почина Ханс-Лотар Штепан, прв германски амбасадор во Македонија и автор на книгата „Македонски јазол“. Штепан, преку презентирање на документи од Политичкиот архив на германското министерство за надворешни работи во „Македонски јазол“, се обиде...
 6. Jassna

  РЕМЕН за безбедно возење

 7. Jassna

  iPOD kade i kolku :( ?

  Itno sakam da kupam iPOD MP3 (bez mobilen) za podarok na vnuk mi Kade i kolku pari se? Ako znae nekoj neka mi kaze? bagodaram
 8. Jassna

  Нова светска криза и економски колапси !?

  2011 година е опасна за вашите пари! По ѓаволите опасна! Ова е проценката на германските економски експерти. http://www.hannich-vertraulich.de/?gclid=CIm848DZyaYCFRYv3wod6x4WHg Бидете внимателни со парите во 2011 година. Одбројувањето до следната криза започна! " Неверојатно, но вистинито...
 9. Jassna

  Грк не му верува на друг Грк ОТИ ЌЕ БИДЕ ИЗЛАЖАН !

  Соседот си ја свари кашата, срка, но неможе да голта. Му врие: http://www.vanityfair.com/business/features/2010/10/greeks-bearing-bonds-201010?currentPage=all --- надополнето --- http://www.ajc.org/site/c.ijITI2PHKoG/b.864651/k.627E/International_Activities__Overview.htm
 10. Jassna

  Вишок ендорфин?

  Имам голем проблем, премногу ендорфин. Да можев да го пакувам и да се продаваше ќе бев билионер-ка. Што да правам?
 11. Jassna

  Зошто ни ја трујат нацијата?

  Не ви се чини дека ни ја трујат нацијата? Мислам на медиумите кои се единствениот прозорец низ кој засега гледа народната маса. Турски серии и бистрење политика, и тоа треба да го следиме секој ден ???????? Србија се занимава слично со ваков менатлитет, накај Хрватска е веќе многу поинаку...
 12. Jassna

  Патувавте ли годинава надвор од Македонија?

  Имаме ли биометриски пасоши? Патувавме ли надвор од Македонија оваа година? На 19 декември се навршува една година од визната либерализација за Македонија. Пасоши тешко се добиваат, се чека со месеци. Кој од нас го виде Балканот, а кој Европа во 2010? Мисам дека темата припаѓа овде. Јас ги...
На врв Bottom