Резултати од барањето

 1. ЈуријАркадиевич

  Дневна доза сликарство

  Сликарството е некако најмалку застапено на овој подфорум, па затоа се решив да отворам тема. Се надевам ќе има за што да дискутираме. Планот ми е да се постираат слики од ваши драги сликари и сликарки, а и понекоја дискусија за нив. Јас ќе започнам со Здзислав Бексињски. Здзислав Бексињски е...
 2. ЈуријАркадиевич

  Непопуларни мислења

  Инспириран од темата која ја има во подфорумот за филм, решив да отворам иста таква и за книги. Кои се според вас преценети книги во светската книжевност? Би било подобро доколку нема цитирање на мислења, со цел на проток на мислења и слободно изјаснување. Да започнам јас - немам време да го...
 3. ЈуријАркадиевич

  Книжевни промоции

  Прва тема што јас ја отварам. :cool: Верувам дека треба да има тема во која посетителите на овој форум може да се информираат за книжевни промоции, книжевни настани. Со тоа може ќе се доведе до мало популаризирање на сите тие настани. Пишувајте за настани кои што се случуваат низ цела...
На врв Bottom