Резултати од барањето

  1. Eru

    Превод на Лавкрафт и Толкин (и бесрамно самозастапување)

    Здраво Не најдов веќе отворена тема за Лавкрафт и Толкин, а ниту за преводи, па решив да отворам нова. Модераторот нека предложи ако мисли дека подобро би било кога би се надоврзал на некоја постоечка. Како што знаете во земјава слабо стоиме со преводи на класичен хорор и фантастика, па пред...
  2. Eru

    Satan 666 (O-Parts Hunter) [MANGA]

    Satan 666 (цензурураното име е O-Parts Hunter) е манга на Сеиши Кишимото, братот на Масаши, кој го знаете како авторот на Наруто. Приказната е спој на Драгонбол и Наруто. Се работи за едно момче кое го има духот на Сатаната во него. Момчето и помага на една девојка да ги најдат мистериозните...
На врв Bottom