Резултати од барањето

 1. Kloshar

  Конечно на слобода!

  Еве ме и мене конечно слободен. После макотрпна работа и вложен над човечки труд во последните 2 години, сето тоа за да се издаде мојата книга завршив 6 месеци позади решетки заради ширење омраза поради Гејциве во Италија! Мојот магистарски труд беше тотално уништен од преправките направени од...
 2. Kloshar

  Длабока Рана и болната вистина

  Се надевам дека Англискиот добро ве служи ...набрзо ќе дојде и македонската верзија .. There's a geographical region in South-Eastern Europe called Macedonia. It was a single geographical entity until the Balkan Wars in 1913 when it was divided between: Greece, Bulgaria, Serbia and Albania...
 3. Kloshar

  Нема преговори за членство во ЕУ во чешкото претседавање

  Преговорите на Македонија за членство во Европската Унија нема да бидат отворени за време на шестмесечното чешко претседателство со Унијата, вели чешкиот заменик министер за надворешни работи, Томаш Појар „Чешката република би го поздравила тоа, но мислам дека тоа нема да биде договорено...
 4. Kloshar

  ТРАНСПАРЕНТНОСТ - на што мислеа со ова политичарите?

  Колку сме ние народот транспарентни ? Или ке знаете колку е доволно да ви замачкаме очи ?
На врв Bottom