Резултати од барањето

 1. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Капиталски друштва мислам дека беа акционерски друштва, така да тоа имаш во книга или закон.
 2. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Не знам, не ми се верува дека е така, многу се сепак 7 години ова стварно ке излезе бетер и од медицински факултет.Мислам дека и да е донесена таква одлука ке се смени, многу се 7 години бре луѓе:toe:
 3. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Ова е 100% сигурно?Како тоа во 6 септември?
 4. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Знам дека колоквиум и испит не се едно исто:helou:Ја друго прашав:ако не се положи на колоквиумите, дали се полага уште 2 пати или 3 пати на цел испит, не земајки ја предвид казнената сесија за која се плаќа?
 5. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Значи 3 пати може да се полага на цел испит, а полагањето на колоквиуми не се смета во тие 3 пати?
 6. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Да секој предмет имаш 3 пати да го полагаш, а уствари тоа се 4 пати ако не се сметаат колоквиумите.Така?:) Па есеј во оваа септемвриска сесија полагаат само вонредните студенти,колку што знам јас:helou:
 7. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  А чекај како се сметаат тие три пати?Дали колоквиуми + 2 пати на испит па да станат 3 пати, или пак колоквиумите не се сметаат па имаш уште 3 пати да одиш на цел испит?
 8. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  ок ако си прва година, можеби може за вас :)
 9. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  да, ама мислам дека се само за вонредни студенти:smir:
 10. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Не, мислам дека тоа е постдипломски студии
 11. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Па да може да те испрашува, но се зависи од професорот може да ти каже нема поен и крај, значи не го даваат сите тој поен мене ми се има десено за 1 поен да не можам да положам:smir:
 12. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  аа богами кај фрчко јас бев и немаше нешто многу давање на поени од есеј
 13. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  да да и јас така мислам дека драги ги внесува и мислам дека не излегуваат одма поените во досие што значи дека ке треба да почекаш
 14. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  значи од сега у секоја испитна сесија може да се прави есеј и ако не сакаш да правиш т.е. ако сакаш да ти останат поените што ги имаш мора да одиш кај асистентот и да му дадеш барање???:nesvest:
 15. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  да не знае некој кога се пријавуваат поправните колоквиуми од втор семестар и испити од трет?
 16. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  хаха абе знам дека е добар ама само се прави таков, да те нервира:)
 17. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  па поминаа, термините за пријавување беа од 9 до 11 јуни :)
 18. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  а дали има нешто од ова у книга или и закон мора да има нешто таму
 19. J

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  Мислам дека депозитната библиотека ти е веднаш до читалната и тоа е воедно и кабинет на асистентката на фрчкоски
 20. J

  Предлог за филм со кратка рецензија

  the bank job
На врв Bottom