Резултати од барањето

 1. Helex

  Hyundai i30

  Дали некој има искуство со овој автомобил? Какви се вашите впечатоци? Посебно ме интересира управливоста (handling, steering - не знам како би ги превел овие појмови, но знаете на што мислам). Секако, споредби со конкурентните модели се добродојдени. ПС. Лично ме интересира 1.4 бензинскиот...
 2. Helex

  Такса за автомобилите според СО2-емисијата

  Читам по странските сајтови и списанија дека за автомобилите се плаќа одредена такса во зависност од нивната емисија на СО2. Дали некој знае како е кај нас ова регулирано, или ако веќе не е, дали и како се планира за во иднина?
 3. Helex

  Пелистерка Cola VS Coca/Pepsi/Sinalco/било која друга Cola

  Навистина сум пријатно изненаден. Капа доле.
 4. Helex

  Улогата на македонските Ми-24 во војната во 2001

  Ме интересираат информации околу учеството на Ми-24 во конфликтот во 2001, значи конкретно, колку учествуваа во борбени мисии или служеа повеќе за "заплашување", нивниот, да го наречеме "kill score", тактички успеси и евентуално неуспеси и сл. Се надевам дека на форумов има луѓе што се добро...
 5. Helex

  Mitsubishi Lancer Sportback

  Да не сум слушнал голф-молф овде.
На врв Bottom