Резултати од барањето

  1. DrMTR

    Позиција на ќунци од шпорет/парно на дрва

    Здраво момци , имам една дилема. Имам шпорет на дрва со котел на парно, и го користев една година, со ќунците монтирани странично. дали е пдообро ќунците да бидат монтирани странично, или од горната страна кај плочата, бидејки шпоретот има два отвора за монтирање на ќунците. Некако ми изгледа...
На врв Bottom