Резултати од барањето

  1. P

    Уписи на факултет[генерална дискусија]

    Океј, ти благодарам на информацијата
  2. P

    Уписи на факултет[генерална дискусија]

    А знае ли некој што би се случило доколку не го испратам овој документ т.е. дали би ме примале? Бидејќи имам аплицирано во Словенија и сеуште чекам резултати
На врв Bottom