Резултати од барањето

 1. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  ајде како за одјавување :) дали уште важи да се отиде во Софија да се чека ред а барањето е пратено во амбасада?
 2. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  @Bibo конечно може да ме тргнеш од список! почната процедура јули2017 г интервју 15.11.2018 г СК финална септември 2020 г положително 30.12.2020 г Указ 130 21.07.2021 г документи: предок и потврда од Струмица Ви благодарам што ме трпевте кога напињав понекогаш и благодарам за информации...
 3. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  џабе напнување денеска
 4. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  подршка максимална, напнување левел про!
 5. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Уште некој да се пофали со указ и дали сигурно е почнат декември положително?
 6. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Дали некој знае како оди сега додека да се состави владата, има ли кој да потпишува укази или ќе се чека нова влада?
 7. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Тебе не требале ни да ти дозволат да имаш акаунт! и ај да не развлекуваме темата кога ќе има укази нека пише некој.
 8. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Распалија срањава!!!
 9. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Добро е барем се работи, одлично декември само да дојде на ред.
 10. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Кратко и јасно објаснување т.е без бесење муда!
 11. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Сега ќе излезе на тв со солзавец ги растеруваат хахахах ццц само јако гурајте што појако.
 12. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  И ние од форум допринесовме за оваа!!! секој кој праша документи во рака и Софија, еве ви ситуација со која се заебавме. од друга страна од кај да знаеме колку ќе има отидено, да се надеваме дека ќе се среди.
 13. Protokol

  Повреди на колена, совети, прашања..

  систина околу 2400 евра се комплет. државно околу 100 е зависи што операција. како пто кажувас доколку после шут се појави звук и ти е потребно да ја наместиш па да продолжиш е менискус. и после операција за месец дена си фит, доколку е лигамент опоравување е далеку побавно. можеби и до 2 месеци...
 14. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Понеделнички ќе си тргне работава, сега имаат гужва што подигаат. еве ќе видите
 15. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Такви сме ние кога ќе цуеме нешто пешки ќе одиме.... овие виделе и сега си викаат што направивме? ташаци укази.
 16. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Изгледа окреќе се коло среќе.... ние од декември ќе чекаме дебело.
 17. Protokol

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  ako saka nekoj da pojasni koi se pricinite da te odbie vice za ukaz?
На врв Bottom