Резултати од барањето

  1. W

    Лаптоп со i5 8ма генерација или со i7 7ма генерација на Intel процесор?

    Во план сум да купам лаптоп, буџет некаде околу 40000 денари. Па би сакал да знам ваше мислење, која опција е подобра? Дали понова генерација со i5 процесор или да се оди со малку постарата 7ма но со помоќен процесор i7. Цените се тука некаде
На врв Bottom