Резултати од барањето

 1. M

  Anhoch

  Dali anhoch vrsi povrat na pari ako ne si zadovolen so proizvodot? Denes zedov tastatura ama ne sum bas zadovolen, pa sakam da ja vratam (ne ostetena, so zdrava ambalaza), imam sekako fiskalna i garancija.
 2. M

  Потврда за Даночен Резидент

  Од X причини требаше да пополнам потврда за даночен резидент дека бев како Work and Travel во германија (3 месеци), платата беше префрлена на германска сметка. Дали ке треба да платам определена сума на УЈП поради тоа што бев како Work and travel германија? Некој велат дека данокот кој го ми го...
 3. M

  Индекс

  Што ке се случи ако индексот веќе нема повеќе празни странициза запишувајне на нов семестар, ке ти дадат нов индекс или?
 4. M

  Книжара во Битола

  дали некој знае каде имат така поголема книжара во битола, не мислам за тетратки, моливи, гуми такви работи, Книжарница кај шо се продаваат Книги/Романи.
На врв Bottom