Резултати од барањето

  1. vlavot

    Колку изнесува платата на лекар специјалист во Државни болници

    Ве молам, некој со искуство или со проверени информации, не сакам рекла казала муабети, бидејќи и јас ги знам тие. Ме интересира која е оановна плата на специјалист, во хирургија, интерна, итн. Плата на специјалист во Скопска државна клиника, Штипска клиника и Велешка болница, пример. Плата со...
На врв Bottom