Резултати од барањето

 1. Шкорпион

  Надворешни односи на Македонија

  Односов е се освен двостран. Можеби затоа што вие се однесувате несериозно во политички договори и преговори, па затоа ...
 2. Шкорпион

  Надворешни односи на Македонија

  Вајстина? Мислев дека за твојата држава зборевме пред малку.
 3. Шкорпион

  Superhero Movies

  Okay, let's open THAT can of worms then. Океј, 007 се пензионирал. На страна што тоа е асоцирано со Бонд и обратно, и нема разделба кај било кој што е фан на изворниот материјал, како планираат да ја продолжат франшизата? Ќе стане 007 водечкиот наслов? Кој ќе го глуми Бонд понатаму? Како ќе...
 4. Шкорпион

  Надворешни односи на Македонија

  Тешко нам, точно. Така е (Турција, Србија, Романија, Македонија). Али среќа имате дебел тепих, и уште подебел џеб кај ЕУ. You're just a discount Greece right now. Minus the Recession.
 5. Шкорпион

  Superhero Movies

  Планираат Минџвенџерс верзија. All female squad. Ако немаш забележано, тоа турка и Холивуд општо (all female Ghostbusters, all female Ocean's, all female Terminator). Започнува со Тор, сигурно ем дебел ем депресивен го направија, Валкири е сега Крал на Нов Асгард, Натали Портман треба да биде...
 6. Шкорпион

  Надворешни односи на Македонија

  Културно-историски едиторијал со благослов от Б'лгарска
 7. Шкорпион

  Superhero Movies

  Да, се занесуваат по социјалниве мрежи, а ќе кулминира како што кулминираше за новиов Бонд. И веќе почнаа да му инјектираат соја на Марвел, и од ера кога сум бил возбуден за буквално секој филм што ќе излегува, сега дали за 2-3 сум заинтересиран, и тоа дефинитивно не во кино да ги гледам. Прво...
 8. Шкорпион

  Надворешни односи на Македонија

  Нарачка.
 9. Шкорпион

  Superhero Movies

  У вези Спајдрмен (или поточно, идната инсталација) - Ова дека Крејвен ќе биде црнец од Wakanda негде некој официјален извор има потврдено? Или ко по обичај, се работи за влажнење пички на woke SJWs по интернетов?
 10. Шкорпион

  Надворешни односи на Македонија

  Го имам читано, генију. Само затоа што ти така го интерпретираш, не значи дека така И Е. А лесно е да го карактеризираш како нешто друго затоа што твојата страна ништо нема ставено на кантар, затоа викаш дека не е пазарлак. Честито, станавте Кање Вест од Балканот.
 11. Шкорпион

  Надворешни односи на Македонија

  Не, туку станува збор за тоа кој колку инвестира/прави отстапки во договоров за пријателствово. Те прашувам, каква, и колкава инвестиција/отстапки во тој договор има направено Бугарија. До сега разбираше баш убаво македонски, сега три цитати по ред се правиш како да пиеш ефтина нафта. Сакаш на...
 12. Шкорпион

  Надворешни односи на Македонија

  Пак можеш да одговориш на прашањето.
 13. Шкорпион

  Хомосексуалност (општо)

  Колку брзо ојде од "не ми пречат" до Хитлер. Its two men, double the testosterone, of course the sex is a few notches away from rape. Жените се поделикатни суштества (мада сум видел и таму такви сцени, веројатно нечиј фетиш).
 14. Шкорпион

  Хомосексуалност (општо)

  Just another Kajgana Thursday :kafence:
 15. Шкорпион

  Избришана од евиденција на невработени во агенцијата за враборување

  > Kako tvojot slucaj ne sum imal > Kako tvojot slucaj treba site da imaat. > No, wait. Lets go further - add a time stamp while at it Супер што не си било каков одлучувачки фактор, ќе ја докакаш државава.
 16. Шкорпион

  Избришана од евиденција на невработени во агенцијата за враборување

  Мал милион работи. Не значи ако некој нема работа дека нема обврски. И врати се на муабетот за тие 2-3 дена пропуст за време празници и неработни денови (кога и тие не работат), заедно со фактот дека ако дојдеш порано не ти мава печат. Пред неколку години додека уште ги третирав ко да имаат...
 17. Шкорпион

  Избришана од евиденција на невработени во агенцијата за враборување

  Забраната важи дур не најдеш работа, да не можеш таму да се водиш во евиденција како невработен/а, ако најдеш во меѓувреме работа после тоа работодавецот тебе те пријавува.
 18. Шкорпион

  Избришана од евиденција на невработени во агенцијата за враборување

  Те бришат и ако утнеш 2-3 дена од наведената дата. Не рачунаат празници/неработни денови и се случува да дојдеш после нив и да видиш дека те избришале. Како што рекоа другите, се прават дека се некаков фактор во државава, затоа вака "строго" си ги применуваат правилата нивни, а во суштина...
 19. Шкорпион

  Претседателски избори во Америка (2016): Трамп vs. Клинтон

  На приватниот е веќе неетички. За другово се согласувам, не треба да може да блокира луѓе преку формален претседателски профил.
 20. Шкорпион

  Stranger Things (Netflix)

  I did so too. But then I watched it till the end. God. Damn. Duff bros went full on scorched Earth on our heart strings.
На врв Bottom