Резултати од барањето

  1. S

    Уписи на факултет[генерална дискусија]

    Здраво, каде да се обратам, на кој мејл за да пријавам проблем со iknow треба да сменам предмет ама не знам каде немам таква опција, а и не знам да се снајдам кај iknow техничката поддршка, што ќе се случи доколку пријавам нов тикет.. Ве молам за помош
На врв Bottom